Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Fredagen den 23 maj 2008

23 maj 2009 (9:32) | depression, Linnéa, självmord, sjukdom | av: Ludmilla

Linnéa gick i skolan mellan 9 och 12.
Därefter gjordes en läkarbedömning.

Linnéa tycker att hon känner sig avstängd. Känner sig varken glad eller ledsen. Säger att hon kan skratta och gråta utan att känna känslor. Tycker att det är jobbigt att tiden går utan att hon blir bättre. Har dock fått bättre koncentration och klarar skolan bra även om hon känner sig trött och har insomningssvårigheter. Har idag haft betygssamtal i skolan och fått veta att hon kommer att få MVG trots att hon varit borta mycket.

Bedömning: Har fortfarande suicidtankar men har inga suicidplaner inför helgen. Säger att hon inte skulle kunna göra så mot pappa som litar på henne.

Hon visste att jag inte litade lika mycket på henne i och med det som hade hänt den 15 maj. Jag hade också sagt till henne att jag förstod att hon tyckte det var jobbigt men att jag skulle göra allt vad som stog i min makt för att hindra henne att ta sitt liv eftersom hon betydde så otroligt mycket för mig.

Man satte in Triobe (B12 tabletter) pga av B12-bristen.

Linnéa sov hos sin pappa 23 – 25 maj.

Min äldsta dotter Emelie som nyss opererat bort 20 cm av sin tarm fick idag börja äta lite flytande kost. Hon hade fortfarande väldigt ont och fick Morfin för smärtorna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skriv någonting