Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Grattis Mamma Melissa!

3 oktober 2009 (11:37) | barn, blogg, döden, livet, tröst&hopp | av: Ludmilla

Jag har som väldigt många andra följt mamma Melissas blogg de senaste månaderna.

Hon förlorade sina tvillingar Antonia och Gabrielle under tidigare graviditet för lite drygt ett år sedan. Man vet inte varför förlossningen startade, men eftersom de var så små så visste man att de inte skulle överleva när de kom ut.

Melissa har skrivit mycket beskrivande på ett rakt och uppriktigt sätt om sina döttrars död. Jag har uppskattat hennes öppenhet mycket. Hon har visat tydligt vilken sorg det är att förlora barn under graviditeten och hur viktigt det är att få bearbeta denna sorg för att kunna gå vidare. Melissa blev ganska snart gravid med en lillebror och vi har fått följa deras dagar mot den kommande förlossningen. Nu var lillebror lite envis med att bo kvar i ”hotellet magen” och kom inte ut förrän efter ca 10 dagar över tiden. Det var många våndor som Melissa var tvungen att gå igenom i och med detta. Den förlossningsupplevelse hon hade med tvillingflickorna var ju att barnen skulle dö så fort de kom ut, vilket ledde till att hon kämpade emot värkarna.

I förrgår kom han ut, den fine lille prinsen! Jag grät när jag läste det, och tänker på hur svårt det måste ha varit – blandat med den glädje och lycka som lillebrors födelse innebär. Och nu skriver Melissa om förlossningen. Del ett kom igår.

Jag kan verkligen rekommendera Melissas blogg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Görel
3 oktober, 2009 kl 3 oktober 2009 (19:24)

Tack för tipset Ludmilla,
var in o kikade på Mamma Melissas blogg o fastnade förstås direkt. Men nu har jag ju bestämt mig för att läsa din blogg först – från första till sista rad. Ska strax lägga mig på rygg med laptopen i knät o börja, igår hann jag med ett tiotal inlägg. Det är starkt att läsa o du berör på djupet, ångest o tårar blandas. Tack för att du skriver offentligt o möjliggör för även mig att få läsa:-)

*kram*
.-= Görel´s last blog ..Min nya blogg =-.

Kommentar från Tima
5 oktober, 2009 kl 5 oktober 2009 (17:46)

Hej jag vill bara säga att jag tänker på dig/er. Har läst din blogg och blev otroligt Ledsen Stor Kram Tima

Kommentar från Mamma Melissa -ung mamma till 2 i Himlen och 1 nybliven på jorden
12 oktober, 2009 kl 12 oktober 2009 (22:16)

Tack snälla du för de här orden! Vet knappt vad jag skall säga… kan bara tacka ödmjukast!:.))

Kommentar från Anne-Lee
12 augusti, 2013 kl 12 augusti 2013 (20:22)

Hej! Mammamelissas blogg är lösenskyddat 🙁 vuill så gärna läsa där..

Skriv någonting