Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Kicki i Tumba!

3 oktober 2009 (12:46) | blogg, tröst&hopp | av: Ludmilla

Kicki i Tumba

Kicki i Tumba

Under tiden som jag har bloggat har jag haft många trogna följare. Det känns väldigt värdefullt för mig att veta att ni är så många som tänker på mig, tänker på Linnéa och följer vårt öde. Era kommentarer betyder mycket för mig. Både för att jag vet att jag inte är ensam och för att jag många gånger måste vända mina tankar åt ett annat, nytt håll när jag ser vilka reaktioner mina inlägg leder till.

En person som regelbundet tänder ljus för Linnéa, men inte så ofta har kommenterat är Kicki från Tumba. Jag blir så glad när jag ser att Kicki återigen har tänt ett ljus idag. Jag känner inte Kicki och vet inte något alls (tror jag) om Kicki, annat än att hon bor i Tumba : )

Tack Kicki för att du följer mig!

Tack alla ni andra för att ni följer mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Fina!
4 oktober, 2009 kl 4 oktober 2009 (19:25)

Jag kommer tillbaka till dig om och om igen för att din blogg/du är en del av att jag orkar fortsätta kämpa mot allt!
tack igen att du delar med dig av ditt liv.

Kommentar från maja
5 oktober, 2009 kl 5 oktober 2009 (18:22)

Hej. Jag har följt din blogg i några månader nu oc det slog mig att jag inte har lämnat något spår efter mig (som jag minns)
Vill börja med och säga att du är väldigt fin med din mage 🙂 Jag älskar gravid magar 😉

Jag ”hade” en väldigt nära barndomsvän som tog livet av sig för lite mer än 1 år sen. Han hade inte visat några signaler alls och det kom som en chock för alla!

Jag själv har också balanserat på den kanten men aldrig tagit steget fullt ut, tack vare en person som varit väldigt viktig i mitt liv och senar behandlare.

Min vän drabbades 04 av cancer och kämpade med hela sitt liv men för 1månad o några dagar sen orkade hon inte mer. Jag trodde länge att jag skulle försvinna före henne men hon fick mig att kämpa. Nu har jag lovat henne att ta vara och va rädd om livet!

Våra ”Linneor” kommer alltid finnas kvar med oss!
(min vän heter linnea)

Kommentar från Lena B
6 oktober, 2009 kl 6 oktober 2009 (11:22)

Jag följer dig också…men lämnar nog alldeles för sällan några märken efter mig. Jag borde bli bättre, jag ska bli bättre.

Kram på dig

Kommentar från Kicki
7 oktober, 2009 kl 7 oktober 2009 (13:12)

Hej

Det är jag som är Kicki från Tumba;-) Jag är kanske inte den som kommenterar mest,men jag vill att du ska veta att jag tar till mig allt du skriver. Jag har läst din blogg från början till slut. Varje gång du skriver.En del av dina inlägg får mej att gråta för att jag känner din smärta och jag känner mej så maktlös. Du skrev ett inlägg tidigare då då satt vid linneas grav och du berättade så fint om hur ni arrangerat och om det lila bandet som ni kan hålla i. Och om hur du satt på bänken och grät, jag känner inte dej och inte du mej men när jag läste det kände jag bara att jag hade velat sitta där bredvid dej på bänken och bara varit,utan ord,bara som medmänniska.

Jag skulle kunna skriva mycket nu när jag väl börjat 😉 Jag vill att du ska veta att din blogg även har hjälpt mej. Jag har mått fruktansvärt dåligt under en period och när man har gjort det under en längre tid och inget verkar bli bättre,man får slåss mot myndigheter och sjukvård,ja det vet du ju allt om 😉 då får man ofta tankar om att man orkar inte mer. Dom dagarna läser jag din blogg extra noga,för du ger mej nämligen andra sidan. Vad händer om jag tar steget över,vad efterlämnar jag? Du och din blogg gör mycket mer än vad du kanske tror. Nu mår jag mycket bättre,men många dagar har din blogg varit en räddning för mej. Det är stort, DU är stor. Tack för att jag via bloggen får ta del av ditt liv,jag önskar bara jag kunde göra något för dej också.

Kram Kicki

Kommentar från Ludmilla
7 oktober, 2009 kl 7 oktober 2009 (15:25)

Kicki: Hej! Vad roligt att få kontakt med dig! : ) Jag är väldigt glad över att du följer mig. Det hjälper mig bara det! kram!
Lena B: Tack för att du följer mig. Jag vet att du kommenterar med jämna mellanrum. Tack!
Maja: Så mycket du har att bära på! Fortsätt kämpa!
Fina!: Jag vet att du kämpar massor! Styrkekram!

Skriv någonting