Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Vill du bli babysim/småbarnssiminstruktör?

25 augusti 2010 (22:38) | arbete, babysim | av: Ludmilla

Jag lär ett barn hålla andan innan det så småningom kommer att simma under vattnet.

Vi söker instruktörer till bassängerna i Mörby och Åkersberga (Stockholm)!

Linnéas Simskola (www.linnea.se) är ett av de mest framstående simskoleföretagen i Sverige. Vi är ledande inom utveckling av baby- och småbarnssim samt har även utbildat ca 100 babysiminstruktörer per år sedan 1997. Vår pedagogik är välkänd både i Sverige och internationellt.

Linnéas Simskola har haft verksamhet i Uppsala sedan 1993 och tar emot ca 600 familjer i veckan där. Vi finns även i norra Stockholm, Gävle och Västerås.

Att vara babysiminstruktör är en av de absolut häftigaste upplevelserna som finns! Du blir en viktig person i dina simfamiljers liv. Du får möjligheten att följa barnen från det att de är riktigt små till dess att de är redo att börja skolan. Det är fantastiskt att se vad dessa små kan lära sig. Du får lätt träningsvärk i skrattmusklerna!

Samtidigt är det ett utmanande sätt att undervisa på. Du ska undervisa nyblivna föräldrar hur de ska lära sina barn. Nyblivna föräldrar är många gånger mycket känsliga och det är viktigt att du utstrålar trygghet och kunskap. Du ska dessutom undervisa små barn i olika åldrar och olika utvecklingsfaser.

Är du rätt person för att passa i vårt instruktörsgäng?
Den person vi söker ska ha ett inkännande sätt samtidigt som struktur och tydlighet ska framträda. Du ska vara kvalitets- och servicemedveten och alltid sätta kunden i centrum. Du ska ha nära till skratt och kunna bjuda på dig själv.

Förkunskapskrav:
För att bli babysiminstruktör ska du vara minst 20 år. Erfarenhet eller utbildning inom följande områden är meriterande: barnomsorg, pedagogik, psykologi eller vårdyrken som t ex sjukgymnast, sjuksköterska, barnmorska eller liknande.
Vi utbildar dig. Babysiminstruktörsutbildningen (3 dagar) hålls i Uppsala 8 – 10 september. Läs mer om instruktörsutbildningen på www.babysim.com

Du behöver totalt 40 – 50 h praktik (varav minst 10 h före utbildningen) med erfaren instruktör enligt specifikt praktikschema.

Ersättning utgår ej under praktiktiden men vi står för utbildningskostnaderna. Timlön utgår från det att man håller egna grupper.

Hur mycket arbetar man?
Du arbetar minst ett instruktörspass (ca 3,5-4 h) i veckan på helgen eller på kvällen. En och samma instruktör arbetar med samma grupper varje vecka.

För att arbeta hos oss krävs ett engagemang utöver det vanliga, men man får också tillbaka otroligt mycket glädje och energi

Hör av dig till ludmilla.rosengren@linnea.se med din ansökan och CV senast den 31 aug.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skriv någonting