Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Psykisk o-hälsa 1 februari

27 augusti 2010 (13:50) | självmord, sjukvård | av: Ludmilla

Den 1 feb 2011 kommer jag att föreläsa på konferensen som handlar om barns psykiska ohälsa. Den är i Stockholm på Folkets Hus. Läs mer här…

Mitt ämne är:

Hur man som BUP-personal bemöter föräldrar till suicidnära barn. Konkreta tips till personalen som vill arbeta suicidpreventivt.

Jag kommer att föreläsa kl 16.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Louise
27 augusti, 2010 kl 27 augusti 2010 (18:40)

Hej Ludmilla!

Får vem som helst gå? Vad kostar det?

Hoppas livet kommer kännas lite bättre snart, kram kram/LOUISE

Kommentar från Miriam
7 april, 2011 kl 7 april 2011 (5:20)

På Bup i Södertälje tvingade de min son att ta emot KBT-terapi fast det gav honom ökade självmordstankar. Jag blev ansedd vara orsak till han depression för att jag hållt honom hemma från skolan…. Inte att han var hemma från skolan för att han hade en depression alltså. Så vidrigt inkompetenta och så bristfällig vård hade jag aldrig kunnat drömma om att det skulle kunna finnas i Sverige idag. Har anmält till Socialstyrelsen, men anar att en privatperson inte kommer så långt med sina berättelser.

Skriv någonting