Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Cliniderm

15 januari 2011 (17:44) | tävling | av: Ludmilla

Vinn!

Som Buzzador får man regelbundet produkter att testa och ha åsikter om. Det är helt gratis. Ibland blir det riktigt bra saker. Jag har tidigare berättat om ljuslampan… (läs mer här) Jag har fortsatt använda den och den är verkligen toppen. Man får dock inte använda den för sent på em för då kan man inte sova sen!

Nu har jag fått ansiktskrämer att testa. Jag har använt dem några dagar och tycker att de är väldigt sköna. Jag har alltid funderat över hur krämerna skulle kunna minska ålderstecken som rynkor. Nu förstår jag att det ju handlar om återfuktning av huden så att den fylls ut. Det är uttorkningen som är en stor del av problemet. Om det sen också handlar om en effekt även på lång sikt, det vet jag inte men man hävdar det. De har även produkter för män. Cliniderms produkter köper du på apoteket.

Jag har fått en liten box med 6 olika krämer (5 små flaskor och ett litet ”kuvert”) att lotta ut till mina bloggläsare. Det kommer jag att börja göra i morgon!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Madeleine
14 juni, 2011 kl 14 juni 2011 (21:03)

Eftersom jag har ljus hud och problemhud. Så är det svårt att hitta bra krämer. Jag blir jätte glad om jag får boxen.

Skriv någonting