Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Vinn ansiktskrämer!

16 januari 2011 (17:38) | tävling | av: Ludmilla

Jag har fått en liten box med 6 olika krämer från Cliniderm (5 små flaskor och ett litet ”kuvert”) att lotta ut till mina bloggläsare via Buzzador. Jag berättade om det jag testade här…

För att vara med i tävlingen ska du svara på följande fråga:
-En av produkterna som finns med bland de som du kan vinna är Age Delay Serum. Vilka är två av de verksamma substanserna i den?

Motiveringen om varför du ska vinna skriver du i kommentarsfältet men svaret mailar du till mig på ludmillarosengren@gmail.com och du hittar svaret på www.cliniderm.se

Jag lottar ut en vinnare onsdagen den 17 jan kl 18.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Petra
16 januari, 2011 kl 16 januari 2011 (18:48)

Jag vill gärna vinna den lilla boxen med krämer! Min tomt ekande plånbok tillåter inte att jag köper vettiga hudvårdsprodukter (som min dåliga hy så desperat behöver!), och absolut inte nu i vår då jag får klara mig utan CSN-pengar då jag missade en tenta i höstas när det tog slut mellan mig och min pojkvän. Dessutom fyller jag år den 26:e och det där Age Delay Serumet låter som nåt jag kan behöva… =)

Kommentar från Catarina
16 januari, 2011 kl 16 januari 2011 (19:08)

Ja vill gärna vinna då flera tuffa år satt sina spår i mitt ansikte. Skulle kännas så gott att för en gång skulle kunna prioritera sig själv vilket det inte blivit mycket av under åren då jag och min dotter levt på min pension och har båda varit sjuka mycket och haft det tufft.
Det är lätt att prioritera bort sig själv när saker händer så dags att hoppas på turen nu =)

Kommentar från ewy
16 januari, 2011 kl 16 januari 2011 (20:00)

Att vara en ”tant” på dryga 60, gör ju att det syns.
Kanske blir det en förändring med en kräm…
Döttrarna kanske överaskade blir,
om jag der yngre ut än dem när vi syns nästa gång. 🙂

Kommentar från Jennifer
16 januari, 2011 kl 16 januari 2011 (20:00)

Jag älskar verkligen alla slags hudvårdsprodukter och önskade mig dylika i julklapp, dock utan något tillfredsställande resultat. Jag letar, hittills förgäves, efter någon ansiktskräm som inte får min ovanligt känsliga och torra hy i ansiktet att göra ont vid insmorning. Ansiktskrämer är dyra och det känns tråkigt för mig att lägga en massa av mina begränsade pengar på krämer som gör riktigt ont att applicera. Jag vill verkligen kunna börja spara mer pengar. Dessutom har jag nu länge känt mig ordentligt nere och en sådan här fin vinst skulle verkligen pigga upp mig. Kort sagt skulle jag väldigt gärna vilja vinna boxen med krämerna.

Kommentar från Sandra
17 januari, 2011 kl 17 januari 2011 (0:16)

Tänkte på min mamma. Vi har tyvärr inte så bra kontakt och har inte träffats på flera år av olika anledningar men skulle hon få dessa skulle hon iaf veta att hon inte är helt bortglömd (fast det vet hon förhoppningsvis ändå). Hon har ganska torr hy och börjar komma upp i åren så ett serum mot rynkor och andra ålderstecken skulle nog passa bra! Tack för en inspirerande blogg!

Det hör inte direkt hit men jag läste en så fin dikt på Åsas minnessida som jag kom till via VSFB via ditt inlägg om Cecilia… Kanske har du redan läst den men här kommer den iaf! Skulle kunna varit Linnéa som skrev den…

”Se mig vinka,
blunda så ser du,
jag lovar att jag ska vinka
extra mycket så du inte kan
missta dig.
Var inte rädd. Jag mår bra,
jag lever i ditt hjärta.
Jag ser och jag älskar,
visst känner du min kärlek?
Överallt där du är, finns jag.
Överallt du går, går jag.
När du sover, sover jag bredvid.
Jag är aldrig ensam, aldrig går jag själv.
Fast mina fotavtryck inte syns, finns jag.
Fast min röst inte hörs ut, skrattar jag.
Fast mina armar inte kramar så det känns,
så visst kramar jag.
Vi syns igen det vet både du och jag.
Gråt inte, dina tårar faller till marken.
Skratta istället, jag vill se dej glad.
Livet är så mycket oändligare än du tror,
lilla mamma”
Okänd författare

Kommentar från Malin
17 januari, 2011 kl 17 januari 2011 (11:50)

Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

Kommentar från Ann-Louise
17 januari, 2011 kl 17 januari 2011 (13:16)

Jag har denna tävlingen på min blogg också, så ni som tävlar här, tävla hos mig också!
Välkomna!

Skriv någonting