Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Döttrar

18 januari 2011 (21:52) | barn, barnbarn | av: Ludmilla

Jag har ju tre döttrar och två söner.
Två döttrar i livet. Emelie och Sophie.

Emelie och jag var på Hasseluddens Yasuragi förra veckan. Det var Emelies julklapp från mig. Vi gjorde samma sak för två år sedan och två år innan dess var vi på ett annat spa. Det var väldigt skönt och väldigt mysigt.

Vi provade på flera aktiviteter, fick ansiktsbehandlingar, badade och åt teppanyakimiddag (middagen steks på ett stekbord där man sitter). Det var härligt att ha tid för varandra och att prata i lugn och ro. Mycket handlade naturligtvis om den stundande förlossningen. Emelie har nu gått in i vecka 34 och det börjar bli riktigt spännande! Jag fick känna mitt lilla barnbarn sparka flera gånger. Hon verkar vara en riktigt aktiv krabat!

När vi kom hem stannade Emelie ett tag hos oss vilket gjorde att Sophie fick bekanta sig lite mer med Emelie. Sophie har varit lite avvaktande tidigare eftersom vi inte umgåtts själva så lång stund i taget. Nu var hon i alla fall väldigt nyfiken på Emelie och kom närmare och närmare. Till slut hade Emelie hela Sophies rum på sig där hon låg på golvet, och fick både pussar och kramar. Det är 23 år mellan Emelie och Sophie. Det är rätt fantastiskt!

Och snart kommer lilla Melinda ut. Det blir 15 månader mellan Sophie och Melinda. Ännu mer fantastiskt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Jackie
18 januari, 2011 kl 18 januari 2011 (22:18)

so fun! so exciting! my oldest son is 50 and youngest just turned 27! my oldest grandson is 20 and youngest granddaughter is 4 they are all amazing and the core of who we are and why and what we do. we miss you Ludmilla love the fact that I can immediately translate your blogs now. Thank You! you are all amazing and LOVED

Kommentar från Anna
19 januari, 2011 kl 19 januari 2011 (7:37)

Jag har två brorsöner som är bara tre år yngre än jag. Ibland är det komiskt, för dom tycker inte att jag är deras faster 😀 Vem vet, kanske skulle Sophie och Melinda också tycka att dom är kusiner

Kommentar från Inkan o Ligan
19 januari, 2011 kl 19 januari 2011 (9:42)

Åh vad härligt.
Jag har också en Emilie. 🙂
Kram

Kommentar från Anki
19 januari, 2011 kl 19 januari 2011 (19:06)

Hejsan Ludmilla!
Jag har en fråga till dig som jag hoppas du vet svaret på =)
Först vill jag bara tacka för att du delar med dig av ditt liv, både sorg o glädje.
Nu till min fråga- Jag har följt en blogg som Mamma melissa har/hade o jag har ju sett sen tidigare att du skrivit om henne. Vet du om hon bytat adress eller slutat blogga för helt plötsligt en dag så var bloggen borta.
Yacksam för svar.

Mvh Anki

Kommentar från Ludmilla
19 januari, 2011 kl 19 januari 2011 (19:21)

Anki: Jag visste inte att hon lagt ned bloggen. Hittade detta inlägg från i höstas på FB: ”Hej alla undrande! Melissa har gått ur facebook och stängt bloggen. Anledningen är många, men man kan säga att det händer mycket för henne just nu. Om stängningen permanent eller inte får tiden utvisa.
Melissa mår bra. Hon renoverar, inskolar och studerar och försöker få tiden att gå ihop, men det har alltså inte hänt …” Hennes mail ska vara mammameliisa@gmail.com

Kommentar från Anki
20 januari, 2011 kl 20 januari 2011 (13:25)

Tack så mycket för hjälpen =)
Anki

Kommentar från Tina Warnqvist
22 januari, 2011 kl 22 januari 2011 (13:25)

Vilket underbart fint kort:)

Kommentar från Soulsister
23 januari, 2011 kl 23 januari 2011 (11:07)

Jag ska till Hasseluddens Yasuragi i februari med jobb – det ser jag fram emot.

kram

Kommentar från Soulsister
23 januari, 2011 kl 23 januari 2011 (11:09)

Var för snabb på knappen….vackert foto på systrarna. <3

Skriv någonting