Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Vad glad jag blev!

29 januari 2011 (17:38) | babysim, tävling | av: Ludmilla

Jag fick ett meddelande från en av de som satt med i juryn från Beautiful Business Award-tävlingen som gjorde mig väldigt glad!

Hej Ludmilla!
Vilken kvinna du är! Eftersom BB Award tog slut så fort, kände jag att jag ville ge dig lite feedback från vårt arbete i juryn. Du fanns med bland de företag som diskuterades som Årets tjänsteutvecklare. Vi var faktiskt långt ifrån överens och det var inte många i juryn som hade sina favoriter klart för sig i någon av tävlingskategorierna. …

Din affärsidé har en fantastisk potential, men det var ganska uppenbart att ditt främsta mål inte är att växa (och bli rik). Tillväxtambition var ju ett av de tre tävlingskriterierna, vilket framförallt Tillväxtverket tyckte var superviktigt. … Juryn vägde in att det inte var du som initierat försäljningen av produkter utan att det kommit upp först när folk börjat efterfråga dem. Det visar att du inte i första hand letar affärer utan att du vill bidra med något.

Vi gillade dig skarpt allihopa i juryn. Du utmanar, du tar initiativ, du har en verksamhet som är globalt intressant och ger ett väldigt seriöst intryck!…

Och det är ju sant: Jag har aldrig hållit på med baby- och småbarnssimning för att jag vill bli rik! Och jag har inte hittat på att sälja saker för att sälja saker – utan för att det fanns en efterfrågan och ett behov. Så jag förstår att jag och mitt företag inte kom högst upp, men det känns bra att det är pga av de aspekterna som jag också står för, som jag föll bort! 🙂

Jag blev väldigt glad för att få lite feed-back och smickrad över de fina orden!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Gunilla
30 januari, 2011 kl 30 januari 2011 (0:22)

Vad kul för dig!

Kommentar från Ulla
30 januari, 2011 kl 30 januari 2011 (9:03)

Du är värd varje ord!

Skriv någonting