Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Bloggråd – 1

15 februari 2011 (21:33) | videoråd | av: Ludmilla

Det här klippet handlar om en familj där pappan dog för tre år sedan. Det finns tre barn i familjen och det är den 10-åriga sonen som inte mår bra. Dels så är han väldigt arg i sin sorg och vill inte prata om sin pappa samtidigt som han blir arg över att personer i omgivningen kan vara glada. Dessutom har sonen nyss fått diagnosen ADHD och Aspergers syndrom. Han har kontakt på BUP och även med skolkuratorn.

Mamman undrar dels över sorgen och dels över medicinering med Strattera som är föreslagen eftersom pojken väger för lite för att medicinera med Concerta (viktnedgång är en av biverkningarna).

Vill du att jag kommentrerar din situation maila kontakt@ludmilla.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Carina
17 februari, 2011 kl 17 februari 2011 (0:48)

TACK Ludmilla, för ditt svar.

Kram

Carina

Skriv någonting