Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Lite nervöst…

15 februari 2011 (21:42) | barnbarn, förlossning | av: Ludmilla

Idag trodde Emelie att förlossningen hade satt igång. Hon har egentligen 3 veckor kvar men har haft väldigt mycket förvärkar.

Jag ska hålla instruktörsutbildning de närmaste tre dagarna så det var bara att planera om. Jag ska ju vara med på förlossningen! Som tur är så har jag en medarbetare som är godkänd utbildare hos oss och som kan rycka in om det skulle behövas.

Emelie var på förlossningen och man konstaterade att det inte var någon bebis på gång just nu i alla fall, så nu är det inte så nervöst längre…

Vi ska ju åka på sportlov en vecka innan bebisen får komma!

Spännande!!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tina i Falun
17 februari, 2011 kl 17 februari 2011 (22:04)

Det är så häftigt att Emelie (lilla goa Emelie) ska bli mamma och du, unga, spralliga Ludmilla – du ska bli mormor…märkligt. Jag hoppas allt går bra!! Och att ni hinner ha ett härligt sportlov först. Stor kram o hälsa Emelie

Kommentar från ullisar
18 februari, 2011 kl 18 februari 2011 (14:58)

Ojoj nu är det nära! Jag håller alla tummar jag kan och ser fram emot att få läsa om en smidig och lugn förlossning! Häftigt att våga ha sin mamma med förresten, det hade jag ALDRIG kunnat ha – och det beror inte på att mamma och jag inte kommer överens utan snarare att vi är för lika varann 😉

Krams!

Skriv någonting