Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Saknar du smileys?

21 februari 2011 (15:06) | IT | av: Ludmilla

Har du nyss bytt till IPhone och saknar att kunna göra glada och ledsna gubbar i sms?

Det går alldeles utmärkt. Gör så här:

-Gå in i App store och ladda ned appen SMS Smileys. Den kostar 7 kr.
-Gå in i appen och tryck på ON-knappen. Här får du också vidare instruktioner.
-Gå till Inställningar i din IPhone (på förstasidan).
-Gå vidare till ”Allmänt”
-Tangentbord.
-Lägg till nytt tangentbord
-Emoji

Stäng ned.

Börja skriv ett nytt meddelande. Nu har du som en jordglob på en av tangenterna. Med den kan du byta tangentbord till dina symboler. Du har nu mängder med alternativ med gubbar och symboler. De finns under flera kategorier och flera sidor under varje kategori.

Ha det så kul! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från ak
21 februari, 2011 kl 21 februari 2011 (21:04)

Tack! Har gått och funderat på detta några dagar, med ny iPhone och noll motivation att leta själv på nätet….så detta var din goda gärning för idag;-)

Kommentar från Carina
21 februari, 2011 kl 21 februari 2011 (23:14)

TUSEN TACK Ludmilla. Nu har jag laddat ner detta till min Iphone. Kram

Kommentar från Gargamella
23 februari, 2011 kl 23 februari 2011 (10:49)

En viktig detalj är att dessa smiliesar bara funkar mellan iPhones. Skickar man meddelande till någon utan iPhone visas endast ett frågetecken!

Kommentar från ak
23 februari, 2011 kl 23 februari 2011 (19:00)

Hmm….nu satte jag mig med det här och jag kommer så långt som till att byta tangentbord, men var hittar jag ”emoji”, det finns inte med i min lista som alternativ? Hjälp emottages tacksamt, kollar här i kommentarerna till detta inlägg om Ludmilla eller nån ser och kan ge tips:-)

Kommentar från ak
23 februari, 2011 kl 23 februari 2011 (19:08)

Nej men nu gick det! Efter omstart! I appens instruktioner finns även steget ”internationellt” med före ”tangentbord” men det kanske inte behövs…men trist att det inte går att skicka smileys till dem (de få) som inte har iPhone?

Skriv någonting