Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


GI-boxen

20 februari 2011 (9:41) | vikt | av: Ludmilla

För oss som äter enligt GI så kan det ibland vara lite klurigt med luncherna på jobbet. Enklast är ju att ta med matlåda med rester från middagen dagen före. Eller så brukar jag ta med avokado, lite mozzarella och kanske ett kokt ägg.

Nu finns GI-boxen. Det är Ola Lauritzson som också har skrivit de här kokböckerna som jag lottat ut, som startat detta.

Man får köpa ett antal boxar som man får hemskickat. De har ett pris från början och sedan när man gått igenom programmet så kan man köpa lådorna till ett betydligt mycket billigare pris (39 kr styck) därefter.

Vi har provat under en period och tyckte framför allt att det fyllde en funktion som matlåda till jobbet. Men, de garanterar en viktnedgång! Så för dig som vill gå ned i vikt kan detta vara ett jättebra sätt att börja. Du får även coach-mail varje dag.

Du köper då 18 lådor som ska räcka till lunch+middag i 2 veckor.

Gi-boxen finns idag på följande orter:

Storstockholm
Göteborg
Malmö
Helsingborg
Västerås
Enköping
Uppsala

Läs mer på www.giboxen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
20 februari, 2011 kl 20 februari 2011 (10:03)

jag har varit inne på detta tidigare men eftersom jag inte äter allt så funkar det inte för mig…utan får snällt laga min egen mat.

Kram

Kommentar från Hanna
20 februari, 2011 kl 20 februari 2011 (10:50)

Hej Ludmilla!
Vi i min familj äter också GI till vardags, inte för att gå ned i vikt utan för att hålla vikten snarare 😛
Vad jag har förstått så äter inte ni (Du och Johan) något bröd. På grund av att det är mjöl och jäst i.

MEN! Det finns faktiskt ett alt. det är euroshoppers rågbröd. Brödet innehåller inget mjöl ö h t. Int ejäst eller, det är nämligen pressat direkt i formar och sedan bakat i ugn.

Är värt att prova om man saknar bröd, eller inte blir ordentligt mätt på bara ägg, avokado och mozzarella.

Kram!

Kommentar från Inkan o Ligan
20 februari, 2011 kl 20 februari 2011 (20:41)

Den ska jag kika på.
Tack Ludmila
kram

Kommentar från Ida Ö
21 februari, 2011 kl 21 februari 2011 (14:07)

Hej

Vill be dig som en ”konstig sak2. Den 26 september så skrev jag en kommentar till inlägget ”Linda till New York”. Jag skrev ut hela mitt namn inkl efternamn och ångrar nu att jag skrev med efternamnet….. Om du orkar, skulle jag bli väldigt glad om kunde radera min kommentar där????!!! Tusen tack på förhand!

Kommentar från Ida …..
27 september, 2010 kl 27 september 2010 (15:52)

Jag vill också hjälpa till att skicka Linda till New York! Ska försöka sprida detta vidare också!!!!!
Ida last blog ..Julklappstips!

Skriv någonting