Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Fallen Ängel – tre år senare

1 november 2011 (21:21) | allmänt | av: Ludmilla

Kommer ni ihåg Yasmine som gästbloggade i augusti? Läs här… Yasmine beskrev i ett mycket uppskattat inlägg hur det är att leva med en psykossjukdom. Hon spelade in ett radioprogram för 3 år sedan och nu har SR gjort en uppföljning om hur hon mår idag.

Lyssna till det här…

Om du inte redan har gjort det tycker jag att du ska titta in på Yasmines blogg. Hon är väldigt duktig på att skriva och det finns mycket intressant att läsa. Här är några rader från ett inlägg från i mars…

-09 var ett år där pressen från medialiteten och minnen som spökade gjorde mig psykotisk, och mina tvångstankar blev allt svårare. Jag hade suicidtankar av och till, rösterna ville verkligen se mig död och gav mig konstiga bilder och tankar som hade med döden att göra. Men jag stod emot. Jag skadade mig på sommaren och hösten, men inte i suicidsyfte. På vintern blev rösterna kraftigare och kraftigare, fick en schizofrenidiagnos. Men ett halvår gick utan att jag skadade mig. Sommaren -09 kunde jag inte stå emot och det som väntade var variga brännsår över hela armen och 22 stygn. Jag ville dö igen. Men jag mötte kärleken som frätte bort alla dödslängtande tankar.

Idag är den ljusa sidan större. Jag vill inte dö. Och om jag som stått på botten av livet och inte velat leva, nu känner med hela mitt hjärta hur det skriker av liv och längtan, kan det bli så för er med.

Vila i frid…

… Anna, Linnéa, Fanny, Isabelle…

Ni var änglarna himlen tog tillbaks för tidigt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Självmord-om att kämpa
2 november, 2011 kl 2 november 2011 (11:24)

Jätteintressant! Tack så väldigt mycket för tipset!

Kommentar från sassa
3 november, 2011 kl 3 november 2011 (17:54)

jag har ett preblem…

HJÄLP MIG SNÄLLA!!

det började med att jag snattade lite, sen mer, jag åkte fasst!
jag tog löshår, sprang in på en toa, min kusin Ludvig ringde då jag vet inte om det var bra eller dåligt.. jag berättade vad jag hade tagit han sa att jag var dum, att jag skulle åka fast, sen hörde jag hur det började banka på toadörren ”lås upp förfan! dehär e inget gömställe, ÖPPNA!! om du inte öppnar misshandlar jag dig hårt”

jag öppnade dörren, stoppade mobilen i fickan, jag försökte avsluta samtalet men de gick inte! Ludvig som jag pratade i tele med, det var som om han var med. med mig, stod vid min sida, såg allt, brast ut i tårar för jag hade svikit han. tillslut lyckades jag avsluta samtalet.. jag åkte in till polis station…..

FAN… jag klarar inte att skriva mer..

Skriv någonting