Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Föreläsning med Ludmilla Rosengren 131001

23 september 2013 (19:19) | allmänt | av: Ludmilla

Ludmilla

Tisdagen den 1 oktober klockan 13.00-16.00 kommer läkaren, terapeuten och författaren Ludmilla Rosengren till VAL-BO. Ludmilla förlorade sin 14-åriga dotter Linnea i självmord 2008. Nu arbetar hon med att sprida information om självmord och psykisk ohälsa. Läs mer om Valbo Behandlingshem här…

Ludmilla Rosengren är legitimerad läkare och KBT-terapeut. Ludmilla har erfarenhet av allmänmedicin, barn- och ungdomspsykiatri och vuxenpsykiatri.

Ludmilla Rosengren kommer till VAL-BO och kompetensutvecklar personalen med en föreläsning om suicid och suicidprevention. Ludmilla är mycket kompetent i ämnet och det är en ära att ha henne en eftermiddag hos oss. I och med detta vill vi passa på att bjuda in våra samarbets- och avtalspartners att deltaga.

Föreläsningen är avgiftsfri.

Datum: Tisdag 1 oktober 2013 kl 13.00-16.00 Begränsat antal platser.

Plats: VAL-BO Behandlingshem Lida Kursgård Norrköping.
Eftersom att vi förväntar oss att föreläsningen kommer vara populär och välbesökt reserverar vi oss för att ev. behöva byta lokal.

OBS!Endast föranmälan. Anmälan görs till maria@valbo.nu eller på telefon 011-664 44

livet-ar-nu

Livet är nu – Ludmillas Bok
Det är inte alltid lätt att förstå sig själv och andra. Ofta fastnar man i det som redan har hänt eller i oro för det som ska hända. Det kan leda till att man missar att leva livet just nu. Hur gör man för att må bra och orka med olika svårigheter i livet?

Den här boken vänder sig i första hand till äldre barn och yngre ungdomar och lär ut verktyg för att hantera livets olika svårigheter redan innan de inträffat. Boken kan läsas från cirka 11 års ålder och upp i åldrarna. Även vuxna har stor behållning av boken..
Mer info om boken

ur

Ludmilla Rosengren på UR Play
Ludmilla Rosengren är läkare och KBT-terapeut men först och främst är hon mamma till Linnéa. Hon berättar hur det är att vara förälder till ett barn som mår dåligt och vilket bemötande hon och familenj fått av vården. Arrangör: Expo medica.

Titta på den föreläsningen…

KBTDittLiv

Ludmillas hemsida
Har du försökt länge nog på egen hand och behöver hjälp på vägen för att kunna leva ditt liv fullt ut?

Alla har vi perioder i livet där det känns extra motigt eller där vi inte känner att vi når de mål som vi en gång satt upp för oss.

Besök hemsidan

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Skriv någonting