Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Fin recension i Beteendeterapeuten!

10 december 2013 (21:09) | att hjälpa andra, boktips, livet, självmord, tonåringar, tröst&hopp | av: Ludmilla

bild 1[1]

bild 2[1]

bild 3

bild 4

Idag kom nya Beteendeterapeuten i brevlådan. Jag blev mycket glatt överraskad över den fina recensionen jag fick över min bok ”Livet är nu”! Den andra upplagan kom samtidigt levererad idag. Jag är så otroligt tacksam över att kunna göra skillnad.

Det enda jag vill är att ungdomar (och andra) ska må bättre!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Skriv någonting