Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Julklappstips! ”Livet är nu”

18 december 2013 (10:50) | acceptans, Mindfulness, tonåringar | av: Ludmilla

livet-ar-nu

Livet är nu är en bok som ger läsaren tips om verktyg som gör det lättare att hantera vardagliga situationer och att förstå sig själv. Den är skriven på ett lättfattligt sätt så att även yngre tonåringar kan ha nytta av den. Ge dig själv eller en bekant boken i julklapp!

För att man är värd att må bra helt enkelt!

”Att skriva en bok på detta tema riktad till barn och ungdomar är en både god och angelägen idé. Livet är nu sammanfattar på ett enkelt och tydligt sätt vad medveten närvaro, acceptans och bekräftelse innebär och hur vi kan använda oss av dessa färdigheter i vardagen. Ludmilla Rosengren lyckas också förmedla varför livet blir lättare med medveten närvaro. Helst skulle man se att denna bok användes i skolundervisningen, så att så många ungdomar som möjligt fick tillgång till verktygen. Även om boken i första hand riktar sig till en yngre målgrupp kan den också läsas av vuxna med stor behållning.”

Anna Eriksson, Beteendeterapeuten

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Ullrika
23 december, 2013 kl 23 december 2013 (21:24)

Jag önskar förstås att den här boken aldrig hade behövts skrivas, men nu när läget är så tragiskt att den behövs så är jag glad att just du har skrivit den! Hoppas du får många sålda, och så passar jag på att önska en härlig jul och att ni får lite ro att ta igen er och kramas i helgerna!

Skriv någonting