Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Hur Linnéa uppfattades…

27 december 2008 (15:33) | allmänt, barn, Linnéa, livet, sorg&saknad, tonåringar | av: Ludmilla

…av sina klasskompisar (år 8)…

I skolan gjorde man en övning där varje elev fick ett papper som de andra i klassen skulle skriva något positivt om en själv på. Sedan skulle pappret vikas in så att nästa person inte kunde se vad den förra skrivit. Detta skrevs under vårterminen 2008 och jag hittade det idag igen.

”Smart, snäll och snygg”
”Smart snygging. Värsta gullig!”
”Smart, snäll och söt. Omtänksam som finns där när det verkligen behövs. Det betyder mycket.”
”Utstrålar glädje och värme. Älskar ditt leende.”
”Mycket söt! Och alltid så glad. Mysunge.”
”Jättesnygg, vänlig, rar, hjälpsam, klok. Toppentjej!”
”Extremt söt och duktig på att hjälpa en när man mår piss. Du betyder mycket.”
”Linnéa är en person med ett bra humör och ett stort intellekt. Hon använder sitt intellekt för att hjälpa andra människor och göra de glada.”
”Ord är överflödiga särskilt inte när man inte kan skriva någonstans. Men du är äkta vara från topp till tå och inifrån och ut. Vad mer behövs?”
”Du är en underbar person, otroligt skönt att prata med dig. Du har fått mig att måm mycket bättre och har hjälpt mig att hitta det bra med livet. Du förtjänar det bästa. Hoppas du inser hur underbar du är!”
”Hej, hej härliga Linnéa. Du är söt och snäll! <3" Ja, så var hon. Det är den bild vi har och som hon hade själv av hur hon uppfattades. Hon var så uppskattad av alla. Men ändå så händer det här... Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , ,

Skriv någonting