Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Utlottning av Bilibo!

22 oktober 2011 (11:29) | tävling | av: Ludmilla

Linneashopen har just nu en utlottning av Bilibo! Det är en ny slags leksak som är framtagen för att stimulera barnets fantasi. Bilibo finns i olika storlekar och varianter. Utlottningen gäller den stora!

För att vara med i utlottningen behöver du bara kommentera på Linneashopens facebooksida här… och det ska göras senast den 25 oktober.

Lycka till!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från bella nyqvist
22 oktober, 2011 kl 22 oktober 2011 (13:41)

hejhej! jag brukar läsa denna bloggen lite dåodå för jag själv lider av en djupdepression sjukdom och har det riktigt svårt. har vart inlagd på psyket i uppsala som din dotter va vetjag, i över ett halvår men vården räckte inte till för mig, är kvar på botten och kämpar förfullt genom mina dagar med mina förbaskade besvär. jag tycker du är en otroligt bra mamma, som skapat en sånhär blogg efter din dotters död. visste vem hon va men kände henne inte, folk jag va inlagd med kände henne.. hur hemskt som helst, jag beklagar verkligen och vill inte göra detsamma mot min mamma, märker hur mycket det kan ta för en… vill bara hojjta till lite, din blogg betyder mycket för mig och andra! besök gärna min blogg och läs i min kategori ”tankar & känslor ” där jag skrivit av mig en himla massa angående mitt mående.. kramis <3

Kommentar från Ludmilla
22 oktober, 2011 kl 22 oktober 2011 (17:46)

bella: Tack för din kommentar. Kram!

Kommentar från Elsa
23 oktober, 2011 kl 23 oktober 2011 (20:29)

Vill bara säga att din blogg är superbra!
Hoppas du och din familj har det bra! 🙂

Skriv någonting