Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Minns ni Linda?

9 februari 2012 (20:06) | att hjälpa andra, Cancern, död, sorg&saknad | av: Ludmilla

Minns ni Linda som dog i en aggressiv bröstcancer i mars 2011? Hon och jag blev sjuka ungefär samtidigt. Vi födde barn ungefär samtidigt och genomgick våra första behandlingar ungefär samtidigt. Vi hittade varandras bloggar och stöttade varandra i den extrema situationen vi var i. Unga i cancer och med en bebis.

Sen blev jag frisk. Och Linda blev sämre. Linda gav uttryck för att hon ville åka till NY och jag startade en insamling här på bloggen som möjliggjorde att hon och hennes man Lars fick åka till USA. Helt otroligt var det!

Linda och jag sågs en gång IRL när hon skulle till Stockholm för att ta emot årets hjältemamapris 2010. Vi höll kontakten ända till två dagar innan hon dog.

Kvar blev Lars och Lindas 2 små barn, Lindas son och Lars son. Kvar blev Lars med en hop med guldklimpar. Jag har inte haft kontakt med dem efteråt och har sökt efter eventuell blogg som Lars kanske skriver efteråt utan att hitta det.

Men igår var det ett program på kanal 5, Den hemlige Miljonären, med Anna Benson. Hon levde en vecka under cover i Jönköping och träffade bland annat Lars. I slutet av programmet fick han 20 000 kr för att åka iväg och ladda batterierna. Härligt!

Hon var en väldigt fin människa. Linda Vi saknar dig!

Se programmet här:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från joanna- att leva med Aspergers syndrom!
9 februari, 2012 kl 9 februari 2012 (21:09)

Gud får tårar i ögonen tänker på dem så ofta.
Linda blev min ”vän” genom bloggen och hon gav mig en fast länk på hennes blogg några månader innan hon dog och jag får fortfarande över 200 besök i veckan genom henns blogg tänker på henne och hennes familj så ofta. kram

Kommentar från catarina
9 februari, 2012 kl 9 februari 2012 (22:16)

Å ja jag minns henne som det var i går jag läste hennes blogg. Följde henne i hennes kamp mot sjukdommen. Det är en sorg vissa bloggar man följt om just at tleva med obotlig cancer när det inte finns mer, det är så orättvist att denna sjukdom ska skörda så unga människor mitt i livet. Ta dem i från familjer med barn mm man blir bara så ledsen. Som i dag hämtade himlen upp ännu en ung tjej jag följt http://jennymarklundstankar.blogspot.com/ och lämnade kvar en hel familj . Men blir så ledsen. Vad härligt för Lindas man att få bara åka i väg och ta vara på sig själv och hämta krafter efter allt han gått igenom. Vilka underbara människor det finns som ger till andra.

Kommentar från Annette
10 februari, 2012 kl 10 februari 2012 (17:28)

Anna Benson var det snålaste jag sett ! Vaddå miljonär? Bortskämd överklass eller??

Kommentar från Alicia – Borrelia & Fobi
11 februari, 2012 kl 11 februari 2012 (1:14)

Åh ja, jag minns henne! Hon dog ungefär samtidigt som min morbror<3 Han efterlämnade tre småbarn.
Cancer är hemskt!

Men oj vad roligt att han fick det!! Ska kolla på programmet:)

Kommentar från C
18 februari, 2012 kl 18 februari 2012 (9:25)

Jag följde hennes blogg dagligen, och jag tycker det var ett så fint initiativ att samla in pengar till en resa till dem. Kram till dig!

Skriv någonting