Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Många böcker!

15 maj 2013 (20:08) | acceptans, att hjälpa andra, boktips, Mindfulness, tonåringar | av: Ludmilla

Min bok ”Livet är nu” säljs mycket mer än vad jag trodde att den skulle göra. Jag har stått och packat böcker varje dag sedan den kom ut. Idag skickade jag iväg ytterligare 50 st.

Det är både privatpersoner, journalister, BUP-mottagningar, KBT-terapeuter, lärare, skolkuratorer, behandlingshem och andra, som beställer. Det känns fantastiskt roligt. Och omdömena fortsätter att vara mycket positiva!

Jag har just fått ta del av en fantastisk fin liten bok av Ludmilla Rosenberg, läkare och KBT-terapeut. Den heter ”Livet är nu-verktyg för en enklare vardag” och vänder sig främst till barn och ungdom med syfte att lära dem att hantera livets olika svårigheter och barns och ungdomars tankar om livet. Boken har ett enkelt och lättfattligt språk som på alla sätt kan hjälpa den unga att orka med livet. Jag gratulerar Ludmilla som har lyckats fånga verkligheten så bra. Ludmilla rekommenderar själv att boken kan läsas tillsammans med förälder eller även i skolan för att med gemensamma läsupplevelser stimulera till diskussion. Flera av mina vänner med ungdomar har redan kontaktat mig för att få ta del av boken. Jag rekommenderar den verkligen!

Jag blir varm i kroppen. Tanken till den här boken kom redan för 5,5 år sedan.
Om boken kan hjälpa till att göra livet lite lättare för några så blir jag SÅ glad.

Jag har skapat en Facebooksida för boken här…

Boken kan beställas t ex här…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tofflan
17 maj, 2013 kl 17 maj 2013 (14:01)

Så roligt att boken säljer bra! Den är verkligen läs- och tänkvärd!!!

Skriv någonting