Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Vinn en bok

18 maj 2013 (9:55) | psykiatri, tonåringar | av: Ludmilla

Var med i utlottningen av min bok ”Livet är nu”! En bok för ungdomar (och vuxna) som medverkar till att förbättra psykisk hälsa.

Gilla och dela på Facebook! Www.facebook.com/livetarnu

Dragning sker söndag kväll kl 20.00!

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lisbeth
18 maj, 2013 kl 18 maj 2013 (18:24)

Tack för att du har skrivit denna bok för det behövs fler böcker i detta ämne!Jag vill gärna engagera mig i ungdomars psykiska hälsa för de är ju bara i början av livet och även läsa vad jag själv kan göra för att må bättre (jag är 57 år och har varit psykiskt sjuk sedan hösten 2000). Jag kommer eventuellt att börja föreläsa om mitt liv med mera och vill då gärna ha tips på vad jag kan rekommendera för att eventuellt kunna må bättre……….

Skriv någonting