Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Spotta!

4 oktober 2011 (10:13) | sjukdom | av: Ludmilla

Idag har jag spottat i en plasttub.
Min syster var i USA för en tid sedan och hjälpte oss att köpa ett DNA-test. Nu ska min mamma till USA och då kan hon ta med och posta det. Det kostade 1300 kr per person.

Både Johan och jag ska göra det och se vad vi har för ärftlighet av olika slag. Det ska bli spännande och jag återkommer med en rapport! 😉 Man kan se inte bara vilka anlag man har utan även vilken väg man har utvecklats rent geografiskt m.m.

Skulle du vilja veta vilka sjukdomar du har anlag för att få?
Varför eller varför inte?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Självmord-om att kämpa
4 oktober, 2011 kl 4 oktober 2011 (16:56)

Oj, vad intressant!

Jag skulle absolut vilja veta, för att kunna förebygga. Men eftersom att jag nu redan är så fixerad vid döden så kanske det inte är rätt tid att kolla upp en sån sak. Skulle man få ett svar som skrämmer en så kanske det blir droppen som får allt att svämma över och får en att ge upp. Ännu en motgång, liksom.

Hoppas ni får svar som kan hjälpa er!

Mvh

Kommentar från Aylin
5 oktober, 2011 kl 5 oktober 2011 (20:13)

Intressant!! Ser fram emot svaren=)

Kommentar från Tristessa
11 oktober, 2011 kl 11 oktober 2011 (22:42)

Jag är nyfiken så jag skulle vilja veta, men jag är också för rädd av mig så jag skulle inte kunna hantera att veta något negativt så bra.

Kommentar från Catarina
19 oktober, 2011 kl 19 oktober 2011 (21:01)

Hm..nej jag skulle inte vilja veta utan ta det som det kommer OM det kommer. Man har ju ett liv att leva här och nu och jag har alltför lätt för att oroa mig för saker som sen inte händer.. Sunt förnuft är bäst för mig!

Pingback från Ludmillas Blogg » Gentestet
16 november, 2011 kl 16 november 2011 (8:53)

[…] har jag fått svaret från gentestet på http://www.23andme.com! Jag skickade ju in ett spottprov med posten till USA tidigare. […]

Skriv någonting