Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Stark

30 januari 2010 (18:21) | Cancern | av: Ludmilla

Jag känner mig friskare än på väldigt länge. Sedan jag födde bebis den 17 nov definitivt, och dessförinnan mådde jag ju inte heller bra.

Det är ju två veckor sedan jag fick cellgifter så kroppen har hunnit återhämta sig. Det är bra!

Jag har känt mig som vanligt i helgen. Jag har haft full energi och fixat en hel del som legat efter.

I natt fick jag vara mamma till min bebis! 🙂 Johan fick sova i ett annat rum så att han skulle få sova en hel natt vilket han inte gjort på väldigt länge eftersom det är han som tagit hand om bebis senaste månaden. För mig kändes det lyxigt att få mata bebis på natten.

Allt värderas om.

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Elisabeth Magnusson
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (19:09)

Hej Ludmila.
Jag började läsa din blogg för några månader sedan, hittade den av en slump när jag googlade på lite på ”psykiatri2 (jobbar på en Psykiatrisk öppenvårdsmottagning som administratör). Har inte släppt dig och din historia och känner nu att jag vill ge mig till känna. Det är en fantastisk blogg som jag tycker mycket om att följa. Önskar dig all lycka och styrka.

Kommentar från Camilla
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (19:39)

Va mysigt att du få ha ”lyxstunder” det behöver du verkligen <3

Kommentar från Anna
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (19:44)

Underbart att läsa! Finns med dig/er! Stora kramar

Kommentar från Linnéa
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (20:01)

Gud va söt hon är lilla bebis! Tänker på dig och din fina familj och det gör mig glad att du känner dig friskare och får njuta av din lilla! Håller alla tummar och tår att resan du påbörjat ska bli så smärtfri som möjligt. Kram på dig!!

Kommentar från Susanne
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (22:02)

Vad härligt att du är stark och kan njuta ordentligt av livet! Visst är det fantastiskt med alla de där bekanta sakerna som får en att må bra. Sakerna som man ofta inte ens saknar innan de är borta.

Passa på och njut riktigt ordentligt i helgen. Hoppas ni få en riktigt solig och fin dag imorgon så du kan boosta med solljus. Eller om du är känslig för det nu, iallafall få se det genom fönstren, se ljuset, hoppet komma starkare och starkare.

Styrkekramar till dig och hela din familj!

Kommentar från Helena
30 januari, 2010 kl 30 januari 2010 (22:20)

Sänder dig en stor styrkekram till kur tre. Blir alldeles till mig när jag ser din söta lilla bäbis, vill bara snusa och pussa på henne, vilken skönhet!! Så full av liv! Tusen KRAMAR till dig tjejen från ett kallt och snöigt Sundsvall!!!

Kommentar från J
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (0:36)

Vad skönt! Både för din man och dig(du får vara mamma och han får sova ut för en gångs skull!) Jag önskar er en underbar helg! Kram/J

Kommentar från Susanne
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (8:27)

Åh vad skönt, härligt, underbart och roligt att höra!!!!! 🙂 Detta är du verkligen värd att få må så bra nu! Skönt för maken också förstår jag.
Fortsätt mysa o ha det skönt hemma nu!
Massor av styrkekramar Susanne

Kommentar från Sanna
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (9:23)

Vad härligt att få läsa detta inlägg Ludmilla. Det är dagar som igår som man får passa på att njuta och minnas väldigt länge.
Kram

Kommentar från Carmen
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (10:38)

Det glädjer mig att du känner dig starkare och att du får vara hemma med familjen. jag ska följa din blogg och hoppas att vi hörs framöver. Lyckohälsningar Carmen

Kommentar från Leen@
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (12:21)

Hej Ludmila!

Jag hittade din blogg från ”Cision Europe list the Top 10 Swedish blogs about Health.” Dit liv har varit nånting väldigt inom senaste ären. Jag fick nur en cancer också (kidneycancer) och mitt liv förändrades. Jag önskar dig all lycka och styrka från Finnland!

Kommentar från corall/Lilla H
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (12:55)

Oh, vilken HÄRLIG lyx att få mata bebis! Jag tjatar på alla mina vänner att skaffa sladdisar – jag är helt sjuk efter bebisdoften! Och, som du vet, jag tror ju att kärlek är den mest effektiva medicinen av alla, så passa på att njut & sug i dig!
Varmaste kramen
Lilla H
.-= corall/Lilla H´s last blog ..Ena foten framför den andra =-.

Kommentar från Pluppa
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (18:07)

Det är en väldigt söt liten solstråle ni fått,så jag förstår att du
tycker det är underbart med den där ensamma stunden tillsammans
bara ni två, i natten 🙂
Kvalitetstid är ovärderlig………

Kraamar/Pluppa

Kommentar från Susanne
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (18:27)

Kära Ludmilla!
Jag hade inte tillgång till dator och darför viste inte hur du mår och hur går det för dig!
Jag måste erkänna att jag har för andra gången på 2 år lyckats bryta handleden. Och lustig nog var jag på Akademiska sjukhuset, vid varmvattenbasängen som jag brot handen och efter 5 dygn opererades jag på Sammariten men därifrån fick åka ambulans till akademiska för enorm smärta! jag fick hur många som helst morfin i olika former som inte hjälpt. Nu kan jag titta och läsa att du mår bättre och det är mycket glädjande för mig och alla dina vänner. Jag håller fortfarande tummarna för dig och din familj!
Stor energigivande kram (Med en arm!)
Susanne M

Kommentar från Linda
31 januari, 2010 kl 31 januari 2010 (18:47)

Härligt att du mår så bra! Själv känner jag en enorm sömnbrist just nu… vi delar ju på nätterna med bebis så det blir inte så mkt sömn. 🙁 Men nu ska jag sova hemma hos mina föräldrar ett par nätter och försöka samla kraft inför veckan som kommer med operation + min 3:e cellgiftsbehandling.
.-= Linda´s last blog ..TILLBAKA PÅ NEO =-.

Skriv någonting