Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


”Jag rev sönder mig själv. Slängde mig själv i soptunnan.”

1 februari 2012 (18:50) | sexuella övergrepp, skolan, tonåringar | av: Ludmilla

När jag gick genom korridoren kände jag att någonting var fel. Alla tittade, viskade, pekade efter mig. Ingen har lagt märke till mig förut men nu… nu vet alla vem jag är.

Första kopian som jag såg hittade jag på golvet. Någon hade trampat på den och ena kanten var slemmig, hade någon spottat där?

Trampat på mig.
Spottat på mig.

För det var ju jag som låg där. Med särade ben och en hand inuti mig. Öppen mun och stängda ögon. Hur kunde jag vara så dum? Så lurad och så äcklig.

Jag tog upp mig själv från golvet. Tittade på fotot länge, länge. Drog med fingerspetsen över halsen, brösten, magen. Alldeles naken var jag. Ingen hade fått se mig sådär innan, för jag skämdes så mycket.

Jag rev sönder mig själv. Slängde mig själv i soptunnan.

Tjejerna mitt emot fnittrade och blåste bubblor med sina tuggummin.
Jag torkade kinderna men det spelade ingen roll, för tårarna bara fortsatte att rinna.

När jag gick fram till mitt skåp och låste upp så bara rasade allt över mig. Bilderna. Ännu, ännu fler. Någon hade pillat in massa kopior genom springan.

”Du vet väl att de har tryckt in bilder i alla andra skåp också?”

Det var måndag, klockan var nio och hela min värld hade just rasat ihop.

Ytterligare en text bland fler som kommer, av ”Malin”.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Alicia – Borrelia & Fobi
1 februari, 2012 kl 1 februari 2012 (23:06)

GAAAH, jag blir så upprörd att jag börjar gråta. Seriöst. Hur kan de göra så!?! Hur kan man vara så hemsk?? Fy vad jag lider med ”Malin”, önskar jag bara kunde få krama om henne, eller åka och smälla till de där som gjorde det på käften (och jag är INTE den som slår folk). Jag blir så ledsen, så upprörd, över hur folk kan bete sig. Sjukt.

Men jag måste också säga att OJ vad den här ”Malin” skriver underbart bra. Verkligen poetiskt och vackert skrivet, konsten att berätta och göra en text levande har hon i högsta grad. Hoppas hon skriver en bok! Jag vill gärna läsa den i så fall.

Kommentar från Ida
2 februari, 2012 kl 2 februari 2012 (8:28)

Så fruktansvärt. Att unga människor kan vara så grymma! Usch jag mår illa av bara tanken. Det var inte länge sen jag själv gick på gymnasiet och jag vet att tonåringar kan njuta att få andra att må dåligt.

Mne jag undrar om ”Malin” har någon blogg man kan läsa? Hade varit väldigt snällt om du kunde länka dne isf. Hur kom ni i kontakt med varandra?

Kramar Ida

Kommentar från Per
2 februari, 2012 kl 2 februari 2012 (13:45)

Hej Malin!

Har du någon blogg eller så man kan följa?

Kommentar från Anna
2 februari, 2012 kl 2 februari 2012 (21:59)

För jävligt! Vem är Malin?

Kommentar från Per
3 februari, 2012 kl 3 februari 2012 (13:15)

Hej Malin, jag vet inte om du läser det här, men som jag ser det finns det två saker att välja mellan.

1: Hämnas, kontakta mig på misonbos@hotmail.com och så ska jag ta hand om detta

2: Gör som på punkt ett ändå. Du är inte ensam, det är många som bryr sig om dig och hoppas kanske t.o.m bli dina vänner om du vill det!

Kommentar från ”Malin”
3 februari, 2012 kl 3 februari 2012 (16:15)

Hej alla! Tack för era fina kommentarer, det värmer att höra. Jag har en blogg men vill inte länka eftersom det är min privata och jag skriver inte om det jag varit med om där. Kram till er!

Skriv någonting