Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Värme i mitt hjärta!

21 april 2012 (14:36) | att hjälpa andra | av: Ludmilla

Idag fick jag en kommentar på ett äldre inlägg som jag blev så glad för:

I dag så loggade jag in på min gamla mail, jag har inte använt den på 3 år, jag hittade ett mail som du hade skrivit till mig och det blev känslosamt för jag kommer i håg den tiden, du skrev flera mail och försökte hjälpa mig, bla:
”Personer med borderline är som orkidéer. De behöver särskild omvårdnad.
De är inte som maskrosor som kan växa var som helst, hur som helst.
Orkidéer är personer med extra tunn hud. Allt som händer runt omkring sugs in i själen på ett sätt som inte hos de flesta andra. Man tar åt sig. Känner mer och större. Det blir katastrofer av väldigt små saker. Allt blir förstört… Man hatar sig själv för att det blir så där jämt…”
Det här raderna som du skrev gjorde så började jag må bättre, i dag äter jag inte mediciner längre, jag går inte i terapi, jag är frisk i dag
Och du ska ha ett STORT TACK för det, många många kramar!

Stort tack själv! Det betyder mycket för mig att veta att det jag skrev har haft betydelse för dig. Och ännu bättre att du idag mår så mycket bättre än för 3 år sedan.

Kram tillbaka!

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Oskar
22 april, 2012 kl 22 april 2012 (12:17)

Hej. Såg ditt framträdande i nyhetsmorgon, det var verkligen inspirerande. Jag har en fundering ang. videon ifrån youtube som tv4 visade innan ditt inslag. Hur hittar jag den filmen? Hann inte se hela. Jag vill i framtiden bidra till preventionsarbetet med självmord, några tips på hur jag kan komma igång?

Mvh Oskar

Skriv någonting