Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Leva Vidaregruppen ikväll

14 januari 2010 (12:46) | att hjälpa andra, självmord | av: Ludmilla

Leva Vidaregruppen för oss som förlorat någon närstående i självmord fortsätter att fungera även om jag inte kan leda den under denna termin.

Ikväll träffas vi (ni) kl 18.30 i Kanikenhuset (bredvid Filmstaden) i Sensus lokaler.

Välkomna!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Siv
15 januari, 2010 kl 15 januari 2010 (9:07)

Jag har följt din blogg från och till sen din dotter tog sitt liv, har själv en dotter som mådde väldigt dåligt ett tag och din blogg gav mig mod att ta tag i saker som gjorde att hon mådde som hon gjorde. Har krigat mot mobbare, skola och andra som gjorde henne illa. Nu mår hon jättebra, skolan (vi bytte) fungerar perfect. Jag blir så ledsen när jag läser vad du måste gå igenom. Hoppas att du snart får det lugn som du förtjänar. Jag tänker på dig. Kram

Skriv någonting